Teljes futómű- és fékjavítás

Futómű- és fékjavítás – professzionális és gyors segítség

 

Minden gépjárműben mozgó, forgó, kopó alkatrészek vannak, amik állandó és nagymértékű terhelésnek vannak kitéve, így értelemszerűen időnként karbantartásra is szorulnak.

A rendszeres és precíz futómű- és fékjavítás nem csak autója megbízható működését szavatolja, de menetbiztonság szempontjából is kulcsfontosságú lehet.

Érdemes tehát fokozott figyelemmel és körültekintéssel eljárni futómű- és fékjavítás során is, és professzionális segítségre támaszkodni. Fék- és futómű javításért, futómű beállításért

 

Budapesten forduljon hozzánk bizalommal! Teljes körű szolgáltatásainkkal igyekszünk megkönnyíteni és biztonságosabbá tenni vezetési élményét.

A futómű javításával más hibákra is fény derülhet

Bármennyire is figyelmesen vezetünk, a gödrös, kátyús utak még így is komolyan próbára teszik a futóműveket.

A futóművek gyakran elállítódnak, deformálódnak, de futómű beállítás, átvizsgálás során más hibákra (fékcsőrepedés, olajfolyás stb.) is egyszerűbben fény derülhet.

A rossz állapotban levő futóművek tehetők felelőssé továbbá – esetenként – az autógumik rendellenes kopásáért is.

Ha úgy érzi vezetés közben, hogy erősen félre húz az autó, nehezen lehet tekerni a kormányt, ami fékezésre rázkódik is, és fura kopogó hangot hallat a futómű, azonnal keresse fel autószervizünket Budapesten!

Fékjavítás – a biztonságos közlekedés egyik alappillére

A biztonságos közlekedés elengedhetetlen, hogy autója fékrendszere, ne csak elfogadható, hanem kifogástalan állapotban legyen.

Magas minőségű fékjavítási szolgáltatásunknak teljes körű fékdiagnosztikai és profi fékjavítási eszközökkel, műszerekkel teszünk eleget.

Ha a fékpedál puha, ha arra gyanakszik, hogy elkoptak a fékbetétei, ha fékezéskor a kormány rázkódik, remeg, ha nagyon egy irányba húz az autó, vagy ha gyengül a fékhatás, keresse fel mielőbb autószervizünket Budapesten!

Autójavítás A – Z-ig! Márkafüggetlen autószervizünk profi csapattal, jutányos árakkal dolgozik. Hívjon vagy keressen minket személyesen!

Tekintse meg szolgáltatási árlistánkat!