Autódiagnosztika

A korszerű autók korszerű szervizelési módszereket igényelnek, éppen ezért elengedhetetlen, hogy a javítási munkákat professzionális autódiagnosztika előzze meg.

Ne engedje, hogy autója hibáira túl későn derüljön fény – bízza szakértőkre a munkát, és tegyen meg mindent a biztonságos vezetési élményért!

autódiagnosztika

autódiagnosztika

Autódiagnosztika profi szervizben

Autódiagnosztikára azért van szükség, hogy a gépjármű esetleges hibáit még azelőtt észrevehessük, hogy az alkatrészcserét vagy balesetet eredményezne.  A műszeres autódiagnosztika lehetővé teszi, hogy az autó szétszerelése nélkül, ráadásul rendkívül gyorsan azonosíthassuk be a problémát.

 

Miért fontos a diagnosztikai felmérés?

  • Bármely gépjárműben számos rejtett probléma fordulhat elő, amelyeket a modern, műszeres módszerek sikeresen szűrhetnek ki.
  • Az egyes hibakódokat egyszerűen, gyorsan be lehet olvasni, és így megtalálni a gyártó szerinti legjobb megoldást.

A műszeres autódiagnosztika menete

A mai, korszerű autók olyan átfogó elektronikai rendszerrel működnek, amely lehetővé teszi, hogy szoftveres módon ellenőrizzük az egyes alkatrészek és rendszerek állapotát, illetve pontosítsuk a beállításokat.

Legyen szó a motorvezérlésről, az ABS-rendszerről, az üzemanyag-ellátásról vagy más rendszerekről, szoftveres segítséggel nagy pontossággal behatárolhatók a rendellenességek.

Az autódiagnosztika során ellenőrizzük az alapbeállításokat, elvégezzük a hibatároló leolvasását és törlését, illetve autószervizünkben vállaljuk a teljes körű szervizelést.

autódiagnosztika szolgáltatás

Otthon is el tudom végezni a diagnosztikai vizsgálatokat?

Bár az autódiagnosztikához valóban elegendő egy laptop, a diagnosztikai szoftverek használatához és a kapott értékek pontos értelmezéséhez szakértőkre van szükség. Autószervizünk tapasztalt szerelői nemcsak a hibák értelmezésében jártasak, de azzal is pontosan tisztában vannak, milyen esetekben lehet egyszerűen elvégezni a megfelelő beállításokat, és milyen esetben lehet szükség az alkatrészek cseréjére.

 

Műszaki vizsgát tervez Budapesten? Esetleg hibakódot jelez a műszerfala? Keressen minket bizalommal!