Általános autószerelés

Kisszerviz és nagyszerviz – autójavítás gyorsan, profi szerelőkkel

Ahhoz, hogy megtartsa autója megszokott vezetési élményét, fontos, hogy odafigyeljen gépjárműve rendszeres karbantartására.

Az időszakos szervizelés ugyanakkor nemcsak a komolyabb javítások és költséges alkatrészcserék elkerülése miatt fontos, hanem azért is, hogy hosszú távon is garantálni tudja a járműhasználat maximális biztonságát.

 

A rendszeres szervizelés meghosszabbítja autója élettartamát, valamint megóvja Ön és szerettei biztonságát.

általános autószerelés Budapest

Mennyi időnként érdemes szervizelni?

A szervizelések közötti javasolt időtartam, azaz a szervizintervallum gyártónként és autótípusonként változik, így fontos, hogy mindenki jól ismerje saját kocsiját. A régebbi autótípusokat nagyjából 10 ezer kilométerenként volt tanácsos átnézetni, de az újabb típusoknál gyakran elegendő sokkal ritkábban, akár csak 20-30 ezer kilométerenként autószervizbe vinni.

Szerencsére a technika fejlődésével az autótulajdonosok dolga is egyszerűsödött, így nem szükséges a szervizkönyvet bogarászni – a műszerfal automatikusan jelezni fog, amikor eljött a szervizelés ideje. Természetesen ugyanakkor az autó diagnosztikája minden olyan esetben is jelez majd, amikor a szervizintervallumon belül történik olyan meghibásodás, ami azonnali beavatkozást igényel.

A biztonság érdekében figyeljen oda autójára!

  • Rendszeresen ellenőriztesse, vesse autódiagnosztika alá kocsiját a sikeres műszaki vizsga érdekében!
  • Fordítson gondot többek között a gumiabroncsok, a fékrendszer, az elektronika átvizsgálására!
  • Évi legalább egy alkalommal nézesse át járművét profi szakemberekkel!
  • Kizárólag olyan autószerelőt válasszon, amelyik garanciát vállal a munkájára!

Autószerelő Budapesten – kis- és nagyszerviz

Autójavítási szolgáltatásunk keretében két csomag közül választhat. Attól függően, hogy kocsija milyen állapotban van, lehetőség van kis-, illetve nagyszervizt is végeztetni. Amennyiben autójának nincs szüksége komolyabb javításra, illetve alkatrészcserére, elegendő lehet a kisszerviz, ha azonban egyéb szolgáltatásokat is igénybe venne, a nagyszervizt javasoljuk.

Autójának állapotellenőrzésre, futómű beállításra vagy alkatrészcserére van szüksége? Válasszon minket most!

általános autószerelés